שיעור 1: עריכת וידאו למתחילים
עריכת וידאו במובי מייקר
במדריך זה תלמדו כיצד לערוך וידאו בצורה פשוטה בווינדואוז XP ו-7 על ידי שימוש בתוכנה מובי מייקר של מיקרוסופט.
הורדה והתקנה של תוכנת עריכת וידאו
כדי לערוך וידאו יש צורך להוריד תוכנת עריכת וידאו למחשב. כיום יש תוכנות חינמיות שונות שמאפשרות לערוך וידאו כגון Virtualdub ו-Avid, אולם התוכנה הפופולרית ביותר היא ללא ספק Windows movie maker. מי שיש לו מחשב מאקבוק יכול להשתמש בתוכנה iMovie. המדריך בסרטון יסביר לכם כיצד להתקין movie maker על וינדואוס 7.
חיבור המצלמה למחשב
במדריך זה מסבירים לך לחבר מצלמת וידאו למחשב. על מנת לחבר את המצלמה יש צורך בחיבור Firewire מיוחד ולא יקר.
העברת סרטון ממצלמת הוידאו למחשב
לאחר שמעבירים את הקבצים ממצלמת הוידאו למחשב, אפשר לערוך את הסרטון ולשנות אותו בעזרת תוכנת עריכה כגון פרמייר או אביד.
פתיחת פרוייקט בפרמייר
מדריך זה יסביר לכם כיצד לפתוח פרוייקט חדש בפרמייר. שימו לב שאתם קובעים פורמטים של PAL, איכות סאונד של 48Khz, סטראו, Square pixels, ו- No Fields.
תן ליועצי הלימודים שלנו לחזור אליך
שיעור 1: עריכת וידאו למתחילים: שאלות ותשובות
שלום, מחפשת מורה פרטי ללימודי עריכת סרטונים ברמה פשוטה במערכת חינמית. עדי עכשיו השתמשתי במובי מייקר. תודה, הילה.
אנחנו לא מכירים מורים פרטיים אלא רק קורסים מקצועיים. אם כבר ערכת לבד בצורה בסיסית – באפשרותך ללמוד את הנושא לבד מסרטונים ביוטיוב.