שיעור 2: הכנת משקאות

שיעור 2: הכנת משקאות

רוצים ללמוד להכין סנגרייה, או למזוג כמו שצריך בירה? לפניכם סדרת סרטונים מוצלחת במיוחד שנועדה להעניק יכולות של ברמן למי שלא מוכן להשקיע כסף בקורס בתשלום.

הכנת סנגרייה

משקאות חמים נעשים מאוד פופולריים בחורף, כאשר אפשר להתכרבל במיטה עם ספר טוב וספל רום וסיידר תפוחים חם. האלכוהול בעצמו גורם לתחושת חמימות בגוף שמתחברת לחורף בצורה טובה. (למרות שבפועל האלכוהול גורם דווקא לאיבוד חום). רצוי להכין משקאות אלכוהוליים חמים בכוס עמידה בפני חום. יש לחמם ולא להרתיח את האלכוהול אחרת יעלם האלכוהול. אפשר לערבב אלכוהול עם קפה, תה, מים חמים, יין חם, חלב חם, או שמנת חמה.

מזיגת בירה

בתור ברמנים חובה עליכם לדעת כמה שיותר על בירה. איך למזוג בירה בלי ליצור קצף, איך להחליף מכל בירה ועוד. האם ידעתם שבירה הינה המשקה העתיק בעולם, וכן הינה המשקה הפופולרי ביותר אחרי מים ותה? ישנה אמנות במזיגת בירה. המזיגה אכן משפיעה על הטעם. מומלץ לשתות בירה מכוס ייעודית. כאשר מוזגים בירה השתמשו בכוס נקייה. החזיקו את הכוס בזווית 45 מעלות. מזגו את הבירה, כאשר אתם מכוונים לאמצע הכוס. אל תפחדו למזוג בבת אחת. בחצי הדרך הביאו את הכוס ל-90 מעלות והמשיכו למזוג למרכז הכוס. זה יצור את ראש הקצף המושלם. זיכרו שחשוב ליצור ראש קצף כי כך משתחרר הטעם. הוסיפו בהדרגה מרחק בין הבקבוק או הברז לכוס.

קוקטיילים אקזוטיים לקיץ

קוקטיילים אקזוטיים לקיץ

עולם היין

עולם היין

מרגריטה ליצ'י

מרגריטה ליצ'י

עדיין מתלבט?
תן ליועצי הלימודים שלנו לחזור אליך

קבל מידע על קורס ברמנים

למידע על קורס ברמנים
1
מלא את הפרטים ונציג לימודים יחזור אליך עם מידע על קורס ברמנים, חינם וללא התחייבות!
2
בחר מוסדות לימוד
3

אנו מכבדים את פרטיותך | בכפוף לתקנון האתר
יש לך שאלה? רוצה לדעת עוד? זה המקום לשאלות

קבל מידע על קורס ברמנים
מלא פרטים לקבלת מידע מנציג טלפוני חינם וללא התחייבות!
בחר מוסדות לימוד

אנו מכבדים את פרטיותך | בכפוף לתקנון האתר